Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Малецкая К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Малецкая К. Д. 
Теплотехнологические аспекты сушки распылением водных экстрактов лекарственного растительного сырья [Електронний ресурс] / К. Д. Малецкая, Е. А. Переяславцева, Т. Я. Турчина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(3). - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(3)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.123 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Малецкая К. Д. 
Кинетические особенности процесса сушки единичных капель высококонцентрированных дисперсий бутадиен-стирольных каучуков [Електронний ресурс] / К. Д. Малецкая, Л. П. Гоженко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(1). - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(1)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.67 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Чайка А. И. 
Основные принципы новых безотходных технологий переработки ягодного сырья [Електронний ресурс] / А. И. Чайка, К. Д. Малецкая, М. В. Матюшкин, Н. Б. Сильнягина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 206-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_52
Попередній перегляд:   Завантажити - 554.588 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Малецкая К. Д. 
Энергоэффективное получение пищевых продуктов на основе ягодного сырья по методу ДИВЭ [Електронний ресурс] / К. Д. Малецкая, М. В. Матюшкин, Н. Б. Сильнягина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 155-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__38
Попередній перегляд:   Завантажити - 743.398 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського